BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED…

BAGSVÆRDLUND bliver en grøn oase med en fantastisk beliggenhed. Med kort afstand til dejlige rekreative områder med sø og skov. Med indkøb, børnehave, skole og sportsfaciliteter lige i nærheden.

Trafikalt er beliggenheden også ideel med få hundrede meter til stationen, hvorfra man hurtigt kommer til København C. For dem, der er i bil, er der kun få hundrede meter til Hillerødmotorvejen

Kort afstand
til Hareskoven

Kort afstand til
Bagsværd Sø

EN ATTRAKTIV NY BYDEL

Når spændende arkitektur og begavede helhedsløsninger kombineres med individuelt præg og variation, så går tingene op i en højere enhed. I BAGSVÆRDLUND skabes et hyggeligt charmerenede miljø, der placerer området i en klasse helt for sig selv. Et miljø, der både giver mulighed for, at man kan være sig selv, men hvor man også finder

de ideelle betingelser for fællesskab. Og hvor børn nemt finder kammerater i trygge omgivelser. Selv om der er stor variation i bebyggelsen, så er der en tydelig rød tråd – eller måske snarere grøn profil – der binder det hele sammen. Rækkehusene findes i størrelser fra 114 til 141 m² – de fleste med egen carport. Ejerlejlighederne i størrelser fra 85 til 115 m² – alle med sydvendt altan.

Kontakt vores mægler

Hvis du har forelsket dig i BAGSVÆRDLUND og gerne vil vide mere om de forskellige typer boliger, er du meget velkommen til at kontakte home i Bagsværd.

146@home.dk

+45 44 98 18 18